“Tervetuloa maailmaan, enkeli” Ensimmäinen kuva Pattinsonin ja Waterhousen vauvasta pintaan verkossa

He esittivät ensimmäisen kerran vastasyntyneen vauvansa ja sulattivat kaikkien sydämet! 🫠💘 Twilightista tutusta sydäntenmurskaajasta on tullut ensimmäistä kertaa isä laulaja Suki Waterhousen kanssa! 👨‍👩‍👧😍 Puolisot ovat hiljattain toivottaneet tervetulleeksi esikoisensa, jonka eksklusiivisen kuvan löydät tästä artikkelista! 👇

“Twilight”-tähden ja laulaja S. Waterhousen suuri uutinen on hiljattain rantautunut verkkoon. Puolisot ovat ottaneet vanhemmuuden vastaan toivottaen esikoisensa tervetulleeksi. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että Robert Pattinsonin ja esiintyjän fanit olivat aivan haltioissaan.

Pariskunta pitää vielä yksityiskohdat vastasyntyneestään yksityisinä, mukaan lukien vauvan nimen ja sukupuolen. Viime aikoina Suki on iskenyt sosiaaliseen mediaan aivan ensimmäisen kuvan heidän lapsestaan.

Monet tähdet P. Hilton mukaan lukien ilmaisivat ilonsa ja innostuksensa isosta uutisesta. Suloinen postaus keräsi positiivisia kommentteja ja kaikki sanovat samaa: suloisesta vauvasta tulee täydellinen kopio legendaarisista vanhemmistaan.

Voit vapaasti jakaa mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( 1 assessment, average 2 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant