“Affleck, katso mitä menetit!” Tässä on mies, josta tuli Jennifer Garnerin poikaystävä avioeron jälkeen

Se oli 2️⃣0️⃣1️⃣8️⃣ että Garner ja Affleck erosivat kolmen lapsen jälkeen! 💔🥺Näytteli uutta poikaystäväänsä ja mies muistuttaa faneille jotakin tuttua! 🧐🤫Kuka on se liikemies, joka tällä kertaa varasti amerikkalaisnäyttelijän sydämen? 🤔 Katso heidän uudet yhteiskuvansa tästä artikkelista! 👇

Parhaiten hänet muistetaan monista upeista ja merkittävistä rooleistaan, kuten 13 Going on 30 -elokuvasta, mutta yleisö tunsi hänet myös aikoinaan Ben Affleckin vaimona. Kuitenkin vuonna 2018, että ikoninen pari ilmoitti avioerostaan jättäen kaikki heidän kannattajansa sanattomiksi.

Ja nyt, useiden vuosien jälkeen, erinomainen amerikkalainen näyttelijä on romanttisessa suhteessa Millerin, CaliBurgerin toimitusjohtajan, kanssa. Garner näyttää pitävän romanssinsa yksityisenä ja vain harvoin käy niin, että uusi pari näyttäytyy julkisuudessa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Vuonna 1978 syntynyt Miller on asianajaja ja liikemies, joka on aiemmin toiminut immateriaalioikeuksien varatoimitusjohtajana. Hän oli naimisissa viulisti C. Campbellin kanssa vuosina 2005-2014. Ikoninen näyttelijä vaikuttaa häiriintymättömältä yhdessä uuden kumppaninsa kanssa, joka tuo hänen elämäänsä pelkkää iloa.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Just Jared (@justjared)

Samaan aikaan kun Affleck palasi yhteen entisen rakkaansa Lopezin kanssa, Garner ei myöskään hukannut aikaa ja ryhtyi suhteeseen Millerin kanssa. He vaikuttavat sopuisalta ja sopuisalta pariskunnalta, joka on aloittanut aivan uuden luvun elämässään.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant