“Victoria, katso, mitä he tekevät selkäsi takana!” David Beckham ja hänen tyttärensä nähdään ottelun aikana

Hän suutelee tytärtään huulille ja pitää tätä tiukasti vyötäröltä kiinni! 😮😍Vuodet ovat kuluneet ja Harper on jo täyttänyt 1️⃣2️⃣!⌛🤭 Paparazzi huomasi hänet isän kanssa käyttäytymässä “oudosti” ja teki kohua fanien keskuudessa! 🤯🤬 Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

Nämä kaksi ovat kuuluneet nykyään showbisneksen esimerkillisimpiin pariskuntiin. Heidän avioliittonsa aikana he saivat neljä lasta. Vuonna 2011 maailmaan tuli Harper, joka toi valoa ja iloa heidän perheeseensä.

Vuosikausia ihmiset kutsuivat häntä yhdeksi epämiellyttävimmistä julkkislapsista hänen ylipainonsa vuoksi. Hän on kuitenkin kasvanut ajan myötä paremmaksi ja hänestä on tullut todellinen kaunotar äitinsä jalanjälkiä seuraten. Yksi asia, joka on jäänyt hämärän peittoon, on syy siihen, miksi tunnettu jalkapalloilija suutelee perijättäriään huulille.

Heidän äskettäinen esiintymisensä ottelun aikana aiheutti valtavan kohun sosiaalisessa mediassa. Monille tuli suurena yllätyksenä, että miehen mielestä on normaalia suudella tytärtään huulille ja pitää tätä vyötäröllä. Kaikki tämä näytti todella oudolta ja herätti monia kysymyksiä.

“Onko Victoria sokea? Mitä he tekevät hänen selkänsä takana?”, “Ihmiset näkevät mitä haluavat nähdä. Tässä ei ole mitään väärää!”, “En ole koskaan ymmärtänyt, miksi vanhemmat suutelevat lapsiaan huulille…”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant