“Epätoivoinen vartalo ja epätäydellinen iho”: Julia Roberts jäi paparazzien haaviin oudoissa bikineissä rannalla

Ihmiset arvostelivat Julia Robertsia tuoreista kuvista napatusta epätäydellisyydestä

Rakastettu ja suosittu näyttelijä J. Roberts saavutti maailmanmaineeseen ja suosioon lähinnä miljoonien ihmisten rakastaman legendaarisen elokuvan “Nätti nainen” ansiosta. Julia onnistui varastamaan kaikkien sydämet maanpäällisellä kauneudellaan ja charmillaan.

Näyttelijättärestä tuli todellinen naisellisuuden ikoni, ja kaikki kaunis liitettiin häneen. On sanomattakin selvää, että Robertsin ulkonäkö ja vartalo olivat jatkuvasti huomion ja keskustelujen keskipisteenä.

Ja monien vuosien jälkeen lahjakas näyttelijä on esiintynyt bikineissä yllättänyt suuresti uskolliset faninsa. Monet heistä järkyttyivät ja jopa pettyivät todistaessaan naisen vartaloa ja epätäydellistä ihoa.

Hiljattain paparazzit saivat viehättävän naisen kiinni vaaleanpunaisissa bikineissä lomansa aikana.

Mitä mieltä sinä olet?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant