“Kuka varasti John Lennonin sydämen?” Tältä Beatlesin perustajan vaimo näyttää nyt

Sinun on parasta istua alas, ennen kuin tiedät, kuka tämä pyörätuolissa istuva nainen on! 🤫😱Tässä on se, jonka takia John Lennon erosi ensimmäisestä vaimostaan! 🧐🤭 Beatlesin perustaja ammuttiin 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣ jättäen rakkaan naisensa yksin! 💔😭Decades have passed and Yoko Ono is already 9️⃣0️⃣! Katso hänen tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Suurella ja maailmankuululla muusikolla, laulajalla, kitaristilla ja ikonisen Beatles-yhtyeen perustajalla oli merkittävä panos musiikkimaailmaan. Ihmiset kiinnostuivat myös hänen yksityiselämästään. On syytä mainita, että Lennonin suurimmaksi rakkaudeksi tuli Yoko Ono.

Kerran ikoninen laulaja jopa väitti, että Yokolla ja hänellä oli yksi ja sama sielu. Pariskunta oli erottamaton 12 vuoden ajan, ja vain legendaarisen miehen poismeno saattoi heidät erilleen. Laulajan kuolemasta on kulunut yli neljä vuosikymmentä ja Yoko on jo 90-vuotias.

Uteliaat paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja ikuistivat hänet pyörätuolissa todennäköisesti avustajan saattelemana. Hänen esiintymisensä herätti monia kysymyksiä. Nuori tyttö, josta tuli Lennonin ainoa muusa, on vanhentunut.

“Ja mitäköhän mies löysi hänestä?”, “Japanilaiset naiset eivät vanhene!”, “Hän näyttää 90-vuotiaaksi naiseksi aika hyvältä”, “John olisi ansainnut parempaa!”, “Hän ei ole muuttunut lainkaan”, “Hän voisi varastaa yhden historian halutuimman miehen sydämen!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant