“Näyttää vanhemmalta kuin hän” Seremoniassa Brad Pitt esitteli uuden kumppaninsa ja ansaitsi fanien tyytymättömyyden

“Ja sinä jätit Jolien hänen takiaan?”😣😠Brad Pittin uusi tyttöystävä ei voi korvata ex-vaimoaan․ Miten hän rakastui Jolien jälkeen tähän epämiellyttävään tyttöön, on epäselvää!💔😬Katsokaa, miltä hän näyttääarticle⬇️⬇️⬇️.

Planeetallamme tapahtuu monia tapahtumia, jotka yllättävät aina koko maailman. Kuuluisa näyttelijä Brad Pitt on vihdoin onnellinen monien ongelmien ja vaikeuksien jälkeen. Nykyään näyttelijällä on uudistunut ja jopa nuorekas ulkonäkö. Jotkut ovat varmoja, että syy hänen iloonsa on hänen uusi tyttöystävänsä Ines de Ramon.

Suhde tuli ensimmäisen kerran julki lokakuussa 2022 ja ilmeisesti he voivat hyvin yhdessä, mikä ilahduttaa näyttelijän tilaajia. Emme voi salata sitä, että näyttelijä näyttää nyt paljon paremmalta.

Hänen uskollisten faniensa mukaan hän näyttää päättäväiseltä ja voimakkaalta. “Minusta hän on paras”, “Hänen hymynsä on uskomaton”, “Hän näyttää nyt täysin onnelliselta eronsa jälkeen Angelinasta”, fanit kirjoittivat.

Kaikki ilahtuivat, koska he huomasivat, miten Pitt oli muuttunut ja näytti onnelliselta. Mutta oli ihmisiä, jotka väittivät, että jopa Ines näytti vanhemmalta kuin Pitt. Muistetaan, että heidän suhteensa on vakava, koska paparazzit kuvasivat heitä säännöllisesti yhdessä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant