Paris Hilton puhuu vihdoin avoimesti poikansa epätavallisesta ulkonäöstä, eivätkä verkon käyttäjät odottaneet kuulevansa tätä

Hän ei voi enää sietää ilkeitä kommentteja poikansa ulkonäöstä! 😧😤 “Viekää hänet lääkäriin!”, “Onko hän avaruusolento?” ja muut vastaavat kommentit saavat näyttelijän itkemään! 😭😫 Hän puhuu poikansa päästä ja jättää kaikki sanattomiksi! 🤫🤐 Lisää – katso artikkeli! 👇

Todellisuus, jossa elämme, on täynnä negatiivisuutta, pahuutta ja epäoikeudenmukaisuutta. Erityisesti julkkikset ja mediapersoonat tietävät, miltä tuntuu saada jatkuvasti kritiikkiä, mutta silti laittaa iloisen hymyn kasvoilleen ja jatkaa työtään. Tämän päivän artikkeli kertoo näyttelijä Paris Hiltonista.

Kun erinomainen filmitähti ja hänen miehensä toivottivat tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa, he eivät voineet edes ajatella, kuinka julmia ihmiset voivat olla. Muistutukseksi puolisot kääntyivät sijaisäidin puoleen.

Kun hän julkaisi eksklusiivisen kuvan lapsestaan, se sai heti negatiivisia kommentteja. Kaikki alkoivat puhua hänen päästään, joka vaikutti heidän mielestään epätavallisen suurelta.

“Tässä maailmassa on sairaita ihmisiä. Minun enkelini on täysin terve. Ja kyllä, totta kai hän on käynyt lääkärissä, hänellä on vain suuret aivot”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant