“Lihavasta hottikseksi!” Tällainen kaunotar Travoltan ja edesmenneen Prestonin perijättärestä Ella Bleusta on tullut

Travoltan tytär on kuulunut ylipainoisiin julkkislapsiin jo teini-iästä lähtien! 🥱🙄Tyttöä “rumaksi” ja “epämiellyttäväksi” haukkuneet haluavat nyt sanansa takaisin! 😉Tutustu Ellaan tänään ja yritä olla rakastumatta! 💘🫠Pulleasta tytöstä on tullut kaunotar, jonka uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

J. Travoltan ja K. Prestonin tytär on kuulunut 13-vuotiaasta lähtien ylipainoisten julkkislasten joukkoon. Ihmiset kutsuivat häntä jatkuvasti “pulleaksi” ja “epämiellyttäväksi” ollen enemmän kuin varmoja siitä, ettei hän koskaan muuttuisi parempaan suuntaan. Ella Bleu on esiintynyt julkisuudessa monta kertaa legendaarisen isänsä kanssa, jonka ulkonäkö on aina herättänyt kohua.

Joka kerta, kun tyttö näyttäytyi legendaarisen isänsä kanssa, kritiikin aalto iski häneen ja hän sai lukemattomia negatiivisia kommentteja epätyypillisestä ulkonäöstään ja ylipainostaan. Vuosia on kulunut ja perhe kohtasi suurimman menetyksensä – Kelly Prestonin menehtymisen syövän vuoksi.

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että Ella on muuttunut tunnistamattomaksi. Hän on laihtunut paljon ja on valmis varastamaan kenen tahansa miehen sydämen. Tänään hän on 23-vuotias ja miljoonat pojat ympäri maailmaa unelmoivat hänestä. Myös hänen isänsä on todella ylpeä hänestä ja iloinen hänen saavutuksistaan.

“Aika lentää silmiemme edessä!”, “Onko Travolta oikeasti 70-vuotias? Kauanko olen nukkunut?”, “Vaivattoman upea!”, “Ne, jotka haukkuivat häntä rumaksi, katuvat sitä nyt varmasti”, “Mitä te vihaajat nyt voitte sanoa?”, “On mahdotonta olla rakastumatta häneen!”, “Kirkas tulevaisuus on edessä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant