“Muuttui tyyli-ikoniksi 80-vuotiaana!” Kun meikkitaiteilija muutti isoäidin hänestä tuli tunnistamaton

“Rypistyneestä mummosta ei jäänyt mitään jäljelle!” 👵🏻➡️👩🏻‍🦰The Meikkaaja teki ihmeitä tämän vanhan naisen kanssa💄💄Hän todisti, että hänellä on kultaiset kädet💛Internet-käyttäjät innostuivat nähtyään lopputuloksen, joka on osoitteessa article⬇️.

Ajan jäljet jäävät jokaisen ihmisen kasvoihin. Joillakin ihmisillä ikääntyminen on huomattavampaa. Huolimatta siitä, että on olemassa kirurgisia ja lääketieteellisiä nuorennusmenetelmiä, ne eivät takaa 100-prosenttisia tuloksia. Mutta eräs englantilainen meikkitaiteilija on ottanut meikin taikuuden omiin käsiinsä.
Tyttö päätti vapauttaa tädin 30 vuodesta meikillä. Kaunis meikki oli isoäidille todellinen lahja.

Saavuttaakseen halutun vaikutuksen meikkitaiteilija Julia käyttää meikkipohjustetta, erityistä pohjamaalia ja helmiäis- ja mattapintaisten varjojen yhdistelmää. Tuloksena hän häivytti ikäläiskät ja tummat silmänaluset.
Meikkitaiteilija korosti oikean meikin merkitystä. Toimittajien haastattelussa Julia kertoi yleisimmät virheet, joita kaikki meikkimaailman tulokkaat tekevät.

Monet käyttävät tekoripsiä tai epätasaista luomiväriä. Jotkut meikkitaiteilijat tekevät usein virheitä myös varjojen valinnassa.
Ennen meikkauksen aloittamista Julia käyttää pohjustusvoidetta, eikä tässä tuotteessa saa pihistellä. Nainen korostaa, että on erittäin tärkeää valita oikea pohjamaali, jotta meikille saadaan ihanteellinen pohja.

Monet meikkitaiteilijat eivät pidä hohtavista pigmenteistä, kun meikataan vanhempia naisia. Julia kuitenkin väittää, että jokainen vaatii omanlaisensa imagon, emmekä voi hyväksyä samoja sääntöjä kaikille. Julia-tädin meikkitulokset ihastuttivat kirjaimellisesti kaikkia internetin käyttäjiä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant