“Joey ei ole sama!” Matt LeBlancin muuttuminen huolestutti faneja.

“Miten tämä ikääntynyt ja pottumahainen mies voi olla tuo Joey?” 👨‍🦰➡️👴Paparazzi nappasi Mattin kävelylle ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja petti fanit😬💔Hän on tunnistamaton, katso tästä👇👇👇

Ystävät-sarjasta on tullut yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista. Matt LeBlanc näytteli tässä sarjassa ja tuli tunnetuksi kaikkialla maailmassa. “Ystävät” on edelleen suosittu katsojien keskuudessa.

Matt LeBlanc näytteli hurmaavaa Joeya ja voitti monet naisten sydämet. Huolimatta siitä, että tämän sarjan jälkeen näyttelijällä ei ollut niin maailmankuuluja projekteja, hänellä on edelleen suuri määrä faneja. Äskettäin paparazzit kuvasivat Mattin kävelyllä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

Näyttää siltä, että näyttelijä vietti aikaa ystäviensä kanssa. Toimittajan mukaan hänen hoitamaton ulkonäkönsä johtuu siitä, että hän erosi hiljattain rakastajattarestaan. Väitetään, että ero tapahtui jo vuonna 2020.

Mattin ja hänen kumppaninsa suhteen hajoaminen osoittautui näyttelijälle vakavaksi koetinkiveksi. Ikäerosta huolimatta heitä pidettiin loistavana pariskuntana.
“Hän ei ole enää se nuori kaveri ja voi näyttää siltä miltä haluaa!”, “Kuinka komea hän olikaan nuoruudessaan!”, “Miksi hän on muuttunut niin paljon?”, internetin käyttäjät kirjoittivat.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant