”Vampyyri Jasper ei ole sama asia!” Näin perhe-elämä on muuttunut näyttelijä Jackson Rathbonen elämässä.

Muistatko Twilightin komean vampyyrin, joka särki tyttöjen sydämet? 🧐💔 Hän näyttää tunnistamattomalta vuosia elokuvan julkaisun jälkeen! 😬😱 Katso tästä artikkelista, miltä näyttelijä näyttää perheenisänä! 👇

On kulunut jo 20 vuotta siitä, kun J. Rathbone on ollut merkittävässä ja korvaamattomassa roolissa alalla. Juuri hänen roolinsa Jasper Halena nosti hänen uransa aivan uudelle tasolle johtaen hänet kysytyksi ja menestyneeksi elokuvatähdeksi.

Vaikka se on ollut hänen ainoa merkittävä roolinsa, voidaan sanoa, että se riittää täysin siihen, että hän kantaa yhden merkittävimmistä näyttelijöistä titteliä. Cullen Clunin komea vampyyri on kuitenkin muuttunut tunnistamattomaksi viime vuosien aikana.

On kulunut jo 10 vuotta siitä, kun hän on ollut onnellisesti naimisissa ja nauttii nyt kolmen suloisen lapsen isänä olemisesta. Hänen ykkösprioriteettinsa on nyt perheensä ja hän jakaa usein sydäntäsärkevää kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant