“Tässä on sydänkäpylä huumeiden ja alkoholin jälkeen!”: Furlongin tapa muuttua tuli pettymyksenä

Näin laittomat huumeet ja alkoholi tekivät Terminatorin komealle pojalle! 🤭😬 Fanit tuskin tunnistivat suosikkinäyttelijäänsä! 😱💔

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, Terminatorin tähti on jo 46-vuotias. Teinipoikana hän voitti miljoonien sydämet komeudellaan, vetovoimallaan ja karismallaan vakiinnuttaen itsensä yhdeksi 1990-luvun kysytyimmistä pikkutähdistä.

Nyt kun ihmiset katsovat häntä, on vaikea uskoa, että hän on sama viehättävä näyttelijä. Hän toimii muistutuksena siitä, että julkkiksillakin on ehdoton oikeus lihoa, menettää viehätysvoimaa ja alkaa elää itselleen.

Valitettavasti hän valitsi väärän tien ja alkoi käyttää laittomia huumeita. Tämän kaiken se teki hänen ulkonäölleen. Se, miten hän on muuttunut, tuli kaikille suurena yllätyksenä.

Hänen viimeaikaiset skandaalikuvansa aiheuttivat heti kohua. Fanit kieltäytyivät jyrkästi uskomasta, että tämä ruma ja ylipainoinen mies on suosittu elokuvatähti. Sanomalla, että fanit olivat sanattomia, ei voi oikeastaan sanoa mitään.

Mitä pidit hänen nykyisestä ulkonäöstään?

Rating
( 1 assessment, average 1 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant