Kaikki nauroivat näiden puolisoiden kurjalle talolle, kunnes he näyttivät tulokset ja jättivät kaikki sanattomiksi.

Päätimme mieheni kanssa säästää rahaa ja näin me teimme! 😉🤫 Pienellä budjetilla ostimme surkean asunnon pennosilla ja muutimme sen haluttavaksi asunnoksi! 😮👏Tulokset – katso artikkeli! 👇

Kun tämän päivän pariskunta osti tämän asunnon, heidän sukulaisensa alkoivat pilkata heitä. Asia on niin, että he eivät tienneet, että kurjasta paikasta tulisi pian unelma-asunto. Säästääkseen rahaa he ostivat vanhanaikaisen, joka kaipasi raikkaampaa ilmettä.

Koko prosessi kesti peräti 3 kuukautta, sillä puolisot tekivät työtä omin käsin ilman kenenkään apua. Siihen sisältyi lattioiden uusiminen, seinien tasoittaminen ja maalaaminen, keittiön ja vierashuoneen yhdistäminen sekä putkiston ja sähköjohtojen uusiminen.

He päättivät suunnitella eteisen pehmeillä väreillä ja tummilla korostuksilla. Asennettiin uusi ulko-ovi ja tehtiin avoin takki- ja kenkäteline. Myös vaatehuone, jossa on välipohja, on väriltään syvän vihreä.

Keittiön huonekalut ja lattia sopivat täydellisesti yhteen. Vierashuoneen ja keittiön välissä on ruokailutila, joka näyttää varsin viihtyisältä. Siellä on myös mukava sohva, jonka väri on syvän vihreä. Makuuhuoneessa on samanvärinen seinä, ja tämä kaikki näyttää upealta yhdessä.

Lastenhuone ansaitsee myös erityisen huomiomme. Seinät on suunniteltu mielenkiintoisella tavalla, ja värikkäät huonekalut tekevät ilmapiiristä ainutlaatuisen ja erityisen. Makuuhuone on myös suunniteltu modernisti, ja siinä on samanväriset seinät.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant