“Tulevia supermalleja!” Patrick ja Jillian Dempsey juhlivat kaksosperijöidensä 17-vuotissyntymäpäivää

Tohtori McDreamy “Greyn anatomiasta” näytti aikuiset poikansa ja nyt kaikki tytöt ovat rakastuneita heihin! 💘😍 Amerikkalaisen näyttelijän pojat juhlivat 17-vuotissyntymäpäiviään ja ovat muuttuneet todellisiksi sydänten särkijöiksi! 🤤🤤🫠 Katso artikkeli ja yritä olla rakastumatta! 👇

P. Dempsey on jakanut perillistensä 17-vuotissyntymäpäivänä sosiaalisessa mediassa sydämellistä kuvamateriaalia. Hän julkaisi koskettavan kuvan arkistosta ja onnitteli heitä vilpittömästi näin merkittävästä tilaisuudesta. Katselee kuvia ja ajattelee “Kuinka nopeasti aika lentääkään!”.

Teinipoikien silmiinpistävä yhdennäköisyys tunnetun isänsä kanssa ei koskaan lakkaa kiinnittämästä kenenkään huomiota. Tuntuu kuin vasta eilen olisi ollut, että he olivat pieniä poikia juomassa maitoa. Heistä on kasvanut todellisia sydäntensyöjiä.

Suloiset kaksoset ovat syntyneet tunnetulle näyttelijälle ja hänen vaimolleen Jillian Dempseylle. He ovat myös Talula-tyttärensä ylpeät vanhemmat. Derby on kiinnostunut jalkapallosta, kun taas Sullivanilla on tulevaisuuden suunnitelmissa aloittaa näyttelijänura.

Kaunis perhe on hiljattain esiintynyt “Ferrari”-elokuvan ensi-illassa lastensa kanssa. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että heidän retkensä yllätti kaikki iloisesti. Tytöt ympäri maailmaa rakastuivat heti kaksoskaunottariin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant