Tämä on kiehtovaa. Patrick Swayzen ja hänen vaimonsa esittämä ainutlaatuinen tanssi.

Tanssiliikkeet osoittavat, että näiden kahden välillä oli todella uskomaton henkinen side. 🥹❤️

Vuonna 1994 suuri tilaisuus oli World Music Awards, kun Patrick Swayze ja hänen vaimonsa Lisa Neem tanssivat Whitney Houstonin “All the Man That I Need” -kappaleen tahtiin ensi kertaa yleismaailmallisella televisiolavalla.

Vain muutama vuosi on kulunut sensaatioelokuvan “Dirty Dancing” julkaisusta. Patrick oli hämmästyttävän tunnettuutensa huipulla, joten tanssi jätti pitkäaikaisen vaikutuksen.

Vaikka “Dirty Dancing” oli alun perin suunniteltu pienen budjetin elokuvaksi, pääosanäyttelijöiden kyvykkyys teki siitä yhden maailman eniten katsojia keränneistä elokuvista, ja vuodesta 1987 vuoteen 2009 se oli maailman eniten katsojia kerännyt kotikatseluelokuva. Tämä elokuva ja sen kirkkain julkkis, viehättävä näyttelijä sekä intohimoinen tanssija Patrick Swayze jäävät pysyvästi sydämiimme.

Ja nykyään tämä klippi tekee entistäkin voimakkaamman vaikutuksen Swayzen kuoleman jälkeen vuonna 2009.

Harmoniset ja rennot tanssiliikkeet osoittavat, että heidän välillään todella oli uskomaton henkinen side. Se, että Patrick jumaloi vaimoaan. Eikä heidän rakkautensa hiipunut hetkeksikään 24 avioliittovuoden aikana.

He kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 1970. Patrick oli tuolloin vasta 18-vuotias, ja Lisa tuli tanssimaan äitinsä kanssa.

Huomasitko, miten energisesti Whitney Houston reagoi ja miten hän taputti tanssin jälkeen? Tämä on kiehtovaa.

Patrickin ja Lisan avioliitto on ehdottomasti tehty taivaassa. Piditkö tämän uskomattoman pariskunnan loistosta?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant