”Ikä on hänelle vain numero!” Paljastetaan Jane Fondan ajattoman kauneuden salaisuudet.

1️⃣0️⃣0️⃣% takaa, ettet ole ennen nähnyt upeamman näköistä 8️⃣6️⃣-vuotiasta naista! 💯😉Tältä näyttää ikääntyminen tyylikkäästi ja arvokkaasti! 🤫🧐 Amerikkalaisnäyttelijä ei aio jäädä eläkkeelle ja hurmaa edelleen miljoonia! 😍😍🫠 Paparazzit kuvasivat elokuvatähteä ja kaikki kiirehtivät tuplaten tarkistamaan hänen ikänsä tämän artikkelin kuvien jälkeen! 👇

Viime aikoina kameran linssit vangitsivat salaa 86-vuotiaan J. Fondan rennolla kävelyllä ja saivat aikaan valtavan kohun fanien keskuudessa. Amerikkalainen näyttelijä ja aktivisti valitsi tyylikkään asun, joka antoi hänen kuvaansa entistäkin enemmän nuorekkuutta ja makua.

Hänen muotivalintansa osui oranssiin puseroon, tyylikkääseen trenssitakkiin ja saman kirkkaan väriseen huiviin. Voidaan sanoa, että ikä on hänelle vain numero eikä hänellä ole vielä suunnitelmia jäädä eläkkeelle. On kiistatonta, että hän on mukana monissa aktiviteeteissa ja keskittyy nyt viettämään aikaa lastenlastensa kanssa.

Kun häneltä kysytään, mikä pitää hänet nuorekkaana ja ikääntymättömänä, hän pitää tärkeänä säännöllistä liikuntaa, johon kuuluu päivittäinen kävely ja kevyt painonnosto. Hän kannustaa kaikkia liikkumaan aktiivisesti omista rajoituksista huolimatta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant