”Kuin kyyristynyt mummo lapsenlapsensa kanssa!” Cherin uusin ulkoilutus poikaystävänsä kanssa on noussut otsikoihin

7️⃣7️⃣ -vuotias Cher ”hengailee” nuoren poikaystävänsä kanssa on jotain, mitä fanien ei pitäisi nähdä! 🤫🫣 Poptähti esiintyi harvinaisella tavalla kumppaninsa kanssa, joka on, uskokaa tai älkää, 4️⃣0️⃣ vuotta häntä nuorempi! 😬🤯 Joku, olkaa hyvä ja muistuttakaa häntä hänen iästään! 🥱😡 Katso sensaatiomaiset kuvat tästä artikkelista! 👇

Yksi tämän päivän legendaarisimmista, taitavimmista ja menestyneimmistä tähdistä on kiistatta Cher. Hän on armenialaissyntyinen yhdysvaltalainen viihdetaiteilija, joka teki poplaulajan statuksestaan jo 1960-luvulla menestyksekkään levytys-, konsertti- ja näyttelijänuran.

Vuodet ovat kuluneet, mutta Cher on edelleen säilyttänyt innostuksensa, energiansa ja karismansa. Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, 77-vuotias tähti seurustelee miehen kanssa, joka sopisi hänelle jopa lapsenlapseksi (hän on 40 vuotta Cheriä nuorempi).

Ikoninen esiintyjä pysyy yhä uskollisena rohkealle tyylilleen ja hänellä on usein varaa pukeutua mihin vain. Tällä kertaa hänen valintansa osui mustavalkoiseen turkistakkiin, yhteensopivaan hattuun ja tyylikkäisiin revittyihin housuihin. Kukaan ei kiellä, etteikö hän näyttäisi upealta ikäisekseen, mutta kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että rajoja pitäisi olla.

”Mitä tämä nuori mies löysi hänestä? Luultavasti rahaa”, ‘Kuka kertoo hänelle totuuden?’, ‘Eikö se ole jo liikaa?’, ‘Riittää jo internet tältä päivältä’, ‘Hulluin isoäiti, jonka olen koskaan nähnyt’.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant