“Viikset päässä, pussimaisissa vaatteissa!” Jennifer Lopezin tyttären muodonmuutos herättää kaikkien kulmakarvoja

Hän pyytää kutsumaan tytärtään “heiksi” eikä “häneksi” ja vahvistaa huhut! 😳🤫Lopez ei voi edes nostaa silmiään häpeästä vieressä! 🫣😓 Aikoinaan enkelimäisen kaunis tyttö on muuttunut poikamaiseksi! 😬🤯 Emme päätti vaihtaa nimensä ja sukupuolensa! 🤐 Lisätietoja – katso artikkeli! 👇

Huhujen mukaan Jennifer Lopezin tyttärellä, jonka tähti toivotti tervetulleeksi yhdessä kaksospojan kanssa vuonna 2008, on suunnitelmia ottaa toinen tie elämässä. Hän toivotti kaksoset tervetulleeksi silloisen aviomiehensä M. Anthonyn kanssa. Viime aikoina Emme on kokenut huomattavan muodonmuutoksen ja muuttanut radikaalisti imagoaan.

Tähti pyytää yleisöä kutsumaan perijättäriään “heiksi”,, ei “häneksi” ja nostaa kaikkien kulmakarvoja. Tyttö suosii pussimaisia vaatteita ja muistuttaa enemmän poikaa. Oli melko selvää, että Lopez oli järkyttynyt ja vaikutti nolostuneelta epätyypillisen tyttärensä vieressä.

Vaikka äidin naisellisuus, eteerinen viehätysvoima ja karisma eivät jättäneet ketään välinpitämättömäksi, tytön ulkonäkö jätti paljon toivomisen varaa. Tyttö esiintyi jopa lievissä viiksissä ja sotkuisissa kiharissa hiuksissa.

“Maailma on kääntynyt päälaelleen”, hän näyttää seuraavan Jolie-tyttären jalanjälkiä. Molemmat taitavat tarvita psykologia!”, “Odota vähän! Hänestä tulee todellinen kaunotar”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant