“Kantoi miestään sylissään!” Tältä näyttää tämän erikoisen pariskunnan vauva…

“Koko maailma on ihmeissään!” 😮Tyttö tiesi aluksi, että mies oli epäterveellinen, vaikka se ei haitannut her👨‍🦽💑Ne menivät naimisiin ja ongelmista huolimatta he saivat pojan👶Katsokaa nyt miltä hän näyttää article👇🏻

Gregory ja Anne tapasivat vammaisille tarkoitettujen sosiaalisten verkostojen kautta. Anne huomasi heti alusta asti, että Gregory ei ollut ihannetilassa, kuten kaikki normaalit ihmiset. Tästä huolimatta Annen mielestä oli tärkeää, että heidän suhteensa säilyi erinomaisena.

Ajan myötä he tunsivat keskinäistä sympatiaa. Kun heidän kauan odotettu ensitapaamisensa hetki koitti, molemmat eivät voineet irrottaa katsettaan toisistaan. Gregory on ollut vammainen lapsesta asti. Hänen ruumiinsa oli epämuodostunut, mutta hänen mielensä oli kehittynyt.

Äidin uskomattomien ponnistelujen ansiosta Gregory nauttii yhä elämästä. Vuonna 2013 pariskunta kutsuttiin televisio-ohjelmaan, jossa Gregory kosi rakastettuaan. Muutamaa vuotta myöhemmin he saivat kauniin pojan. Gregory kehittää verkkosivuja ja ylläpitää videoblogia ja huolehtii näin perheestään.

Ann tekee kotitöitä ja omistaa aikansa vauvan kasvatukselle. He ostivat hiljattain oman asunnon ja ovat täynnä tulevaisuuden suunnitelmia.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant