“Ei glamouria, hampaaton ja likainen tukka!” Näin ikä ja vuodet ovat muuttaneet Cameron Diazia!

Saatat muistaa hänet sellaisista menestyselokuvista kuin “Naamio” ja “Charlien enkelit”!🧐 Ihmiset kutsuivat häntä viehättävimmäksi naiseksi, joka on esiintynyt valkokankailla, mutta aika ei säästä ketään, ei edes Cameron Diazia! 😨🥱 Fanit eivät tunnistaneet Hollywood-näyttelijätärtä uusissa paparazzikuvissa, jotka näet tästä artikkelista! 👇

Kameran linssit ovat viime aikoina onnekkaasti bonganneet C. Diazin rennolla kävelyllä tyttärensä kanssa. Ikonisen Hollywood-näyttelijän ja entisen mallin valinta osui mustaan kesämekkoon, jota täydensivät tyylikkäät aurinkolasit. 51-vuotias tähti esiintyi meikittömänä ja hoitamattomalla kampauksella.

Cameronin ulkonäkö nousi nopeasti kiivaan keskustelun kohteeksi. Vaikka hänen kannattajansa vielä suihkuttivat “The Mask” -tähdelle mukavia kohteliaisuuksia, muut eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä arvostellakseen kovasanaisesti erinomaista näyttelijää hänen hoitamattomasta lookistaan, joka jätti heidän mainintojensa mukaan paljon toivomisen varaa.

Sanoa, että 1990-luvun kauneusikoni ei ole enää entisensä, ei ole mitään sanottavaa. Meidän kaikkien tulisi kuitenkin pitää mielessä, että ikääntyminen koskee kaikkia, eivätkä julkkikset ole lainkaan poikkeus. Ei ole epäilystäkään siitä, että hän näyttää ikäisekseen verrattoman kauniilta ja nuorelta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant