“Enemmänkin palatsi, ei asunto!” Puolisot muuttavat vanhan asunnon ja räjäyttävät verkon lopputuloksella

Kun muut vain haaveilevat tästä, mieheni ja minä otimme riskin ja meistä tuli maailman onnellisimpia ihmisiä! ❤️‍🩹🤩 Annoimme vanhalle asunnolle toisen mahdollisuuden ja asumme nyt kaikkien aikojen halutuimmassa paikassa! 😉Lopputulokset jättivät kaikki sanattomiksi! 🤐 Katso koko muodonmuutos tästä artikkelista! 👇

Kun uudet omistajat astuivat ensimmäistä kertaa sisään tähän asuntoon, ei vanha remontti pelottanut, vaan kolme metriä korkeat seinät ja sen valtava pinta-ala varastivat heidän sydämensä, eivätkä jättäneet tilaa jatkokeskusteluille ja epäilyille. Se on 153 neliömetriä ja vaati paljon ahkeraa sanaa.

Kaiken kaikkiaan se näytti hyvältä, mutta se, että se oli rakennettu 2000-luvulla, oli melko ilmeinen. Sisäänkäyntialue osoittautui erittäin tilavaksi ja hienostuneeksi. Seiniin valittiin neutraali vaalea sävy, kun taas lattiaa koristi yksi eksoottinen puu. Tärkein säilytystila täällä on verhojen taakse piilotettu pukuhuone. Vastakkainen seinä sisustettiin peililisäyksillä tilan visuaaliseksi laajentamiseksi.

Uudet omistajat asensivat tilavan keittiöyksikön, jossa on vaaleanharmaat julkisivut. Päätettiin kieltäytyä täysimittaisesta yläkerrasta, jotta huoneen raikkaus ja luonnonvalo säilyisivät. Yksi seinä koristeltiin antiikkisilla leikatuilla tiilillä, sillä nykyinen tiilimuuraus jätti toivomisen varaa.

Parvekeoven oikealle puolelle sijoitettiin takkaportaali, jonka eteen tuli istumapaikka. Huoneeseen mahtui myös täysimittainen piano, jota asunnon omistaja usein soittaa. Lähelle oli sijoitettu suuri smaragdinvärinen sohva.

Makuuhuoneen seinät sisustettiin silkkitapeteilla, joissa oli kasvien kuvia. Osa huoneesta oli annettu täysimittaiselle pukuhuoneelle. Värimaailma näissä toiminnallisissa tiloissa on sama, mikä yhdistää nämä huoneet visuaalisesti. Viimeistelyyn käytettiin kosteudenkestävää maalia, laattoja ja posliinitavaraa.

Lastenhuoneessa on vakiokalustesarja: sänky, työpiste ja säilytystilaa. Kylpyhuoneeseen siirryttäessä sisustuksessa käytettiin posliinitavaraa ja valkoisia laattoja. Tavanomaisen kylpyammeen sijaan tänne päätettiin asentaa tilava suihku.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant