“Traumoja, sisäisiä demoneita ja väkivaltaisia suhteita!” Don Johnsonin elämän synkimmät kohdat, jotka vain harvat tietävät

Hän on se, joka hylkäsi kaikki tytöt ja nai opettajansa! 😮🤭Nyt, iässä 7️⃣4️⃣, hän tulee avoimeksi ja puhuu perheestään! 💬🧐Se on se, joka auttoi häntä selviytymään ahdistuksesta ja alkoholismista! 💪🤫 Ole valmis yllättymään tämän artikkelin yllättävien faktojen jälkeen näyttelijästä! 👇

Monet saattavat muistaa hänet ikonisesta poliisisarjasta Miami Vice. Don Johnsonin matka ja tie tähteyteen olivat kiehtovia ja täynnä ylä- ja alamäkiä. Lukemattomista esteistä ja haasteista huolimatta hän vakiinnutti lopulta asemansa menestyksen tavoittelemana ja haluttuna tähtenä.

Hänen varhaiselämäänsä leimasivat hyväksikäyttö ja perheiden väliset erimielisyydet. Vielä nuorena poikana hän todisti vanhempiensa avioeron. Teini päätti tavoitella unelmiaan ja teki kaikkensa saadakseen koulutuksensa päätökseen. Jo kuuluisana miehenä hän kohtasi sisäistä tyhjyyttä ja ahdistusta.

Monien epäonnistuneiden ja jopa väkivaltaisten suhteiden jälkeen hänellä oli onni tavata elämänsä suurin rakkaus. Kelly Phleger muutti kaiken juuria myöten ja toi hänelle uudenlaisen tarkoituksenmukaisuuden tunteen ja perheonnen.

Kellystä tuli se, joka tuhosi hänen sisäiset demoninsa, auttoi häntä selviytymään alkoholismista ja materialismista näyttämällä, miten perhe ja muut todelliset arvot asetetaan etusijalle. Nyt 70-vuotiaana seniorimiehenä Johnson myöntää löytävänsä onnen yksinkertaisista asioista.

Hän tunnustaa täysin menneisyytensä ja pitää henkilökohtaista kasvua ja kehitystä erittäin tärkeänä. Hän ei löytänyt onnea ainoastaan Kellyn kanssa, vaan löysi myös elämänsä todellisen kutsumuksen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant