“Tulevia supermalleja!” Jessica Parker näytti tyttärilleen ja räjäytti verkoston.

Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣, että hän toivotti tervetulleeksi kaksoset sijaissynnytyksen kautta! 🤗😍 Tabitha ja Loretta ottivat parhaat geenit äidiltään ja juhlivat jo 1️⃣5️⃣th syntymäpäiväänsä! 😯💘 Näyttelijä näytti, millaisia kaunottaria heistä on tullut ja sen voit sinäkin nähdä tässä artikkelissa! 👇

Moni saattaa muistaa tämän ikonisen ja erinomaisen näyttelijättären suositusta amerikkalaisesta komediasarjasta “S “x and the City”, joka ehti loistaa valkokankaillamme vuosina 1998-2004. hän on ollut onnellisesti naimisissa M. Broderickin kanssa vuodesta 1997, jonka kanssa hänellä on kolme yhteistä lasta.

Kesäkuun 23. päivä oli legendaariselle filmitähdelle erityinen ja merkittävä tilaisuus. Hän juhli kaksostyttäriensä 15-vuotissyntymäpäivää ja jakoi heille omistetun sydäntäsärkevän postauksen sosiaalisessa mediassa. Koska hän pitää perheensä yksityisyyden suurimmaksi osaksi salassa, tämä tuli suurena yllätyksenä hänen seuraajilleen.

“Kaksi viisitoistavuotiasta jumalatarta. Olemme niin onnekkaita ja rakastamme teitä kovasti. Hyvää syntymäpäivää rakkaat Loretta ja Tabitha. Läsnäolonne juhliminen elämässämme tuo meille suunnatonta iloa”.

22-vuotias James jakaa liian usein harvinaisia hetkiä rakkaiden siskojensa kanssa tarjoten harvinaisen katsauksen heidän elämäänsä.

Lasten näyttäytyminen heidän kanssaan julkisissa tapahtumissa on melko harvinainen ilmiö. Heidän viimeinen yhteinen esiintymisensä oli maaliskuussa 2022 Parkerin ja “Plaza Suite” -elokuvan ensi-illassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant