“Maailman rumin tyttö on kasvanut aikuiseksi!” Lizzie Velasquezin uskomaton elämäntarina ei jätä ketään välinpitämättömäksi…

Kukaan ei tullut tämän tytön syntymäpäiväjuhliin kutsuen häntä “kaikkien rumimmaksi”, mutta hän kasvoi ja inspiroi nyt miljoonia! 😮🤩 Koko maailma puhui ennenaikaisesti syntyneestä tytöstä, jolla on yksi maailman harvinaisimmista oireyhtymistä! 🤯🧐 Vuosia on kulunut ja Lizzie on jo kasvanut aikuiseksi, jonka tuoreimmat kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo Lizzie Velasquezin elämästä ja urasta. Monet teistä tuntevat hänet “maailman rumimpana tyttönä” hänen erikoisen ulkonäkönsä ja äärimmäisen laihuutensa vuoksi. Kuitenkaan läheskään kaikki eivät tiedä koko tarinaa hänen ainutlaatuisen “imagonsa” takana.

Hän syntyi ennenaikaisesti harvinaiseen Wiedemann-Rautenstrauch-oireyhtymään. Pitkään aikaan hän ei pystynyt lihomaan ja häntä piti syöttää 10 minuutin välein. Lizzie oli heti elämänsä ensimmäisistä päivistä lähtien erilainen kuin muut ikätoverinsa. Kukaan ei koskaan osallistunut hänen syntymäpäiväjuhliinsa, koska kukaan ei jättänyt käyttämättä tilaisuutta kutsua häntä “rumaksi” ja “ei-toivotuksi”.

On kulunut 20 vuotta, ja nyt Lizzie on kasvanut aikuiseksi. Hän on alkanut kuvata motivoivia videoita ja osallistua TED-puheisiin inspiroimalla miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Tällä hetkellä yli 100 tuhatta ihmistä seuraa häntä aktiivisesti.

“Kaunis sisältä ja ulkoa!”, “Kadehdi hiljaa!”. Vain harvoilla on näin suuri sydän!”, “Hän on anteliain ja älykkäin persoonallisuus, jonka olen koskaan elämässäni tuntenut”.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant