“Mitä hän löysi hänestä?” Näin Hanks vastaa vihaajille, jotka kritisoivat hänen vaimoaan tämän ulkonäön vuoksi.

Ihmiset haukkuvat hänen vaimoaan “löysäksi” ja näin näyttelijä reagoi siihen! 💬 Hänen ulkonäkönsä aiheuttaa kohua kaikkialla eikä anna amerikkalaistähden pysyä välinpitämättömänä! 😕🧐Miksi kaikki arvostelevat häntä ja miksi monien mielestä hän olisi ansainnut parempaa? 🤔Katso lisää tästä artikkelista! 👇

He kohtasivat ensimmäisen kerran Boson Buddies -elokuvan kuvauksissa. Vaikka ihmiset sosiaalisessa mediassa kutsuvat puolisoaan jatkuvasti “veltoksi”, amerikkalainen elokuvatähti kuvailee kumppaniaan yhdeksi klassisen kauniista naisista.

Hanks meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 1985, ja yli 30 vuotta he ovat olleet erottamattomat avioparina. Ikoniset puolisot ovat nyt kuusikymppisiä. Heillä on nyt kaksi yhteistä lasta: Chet ja Truman.

Kannattaa lisätä, että Wilsonilla todettiin syöpä, joka jopa vahvisti heidän suhdettaan. Hän on myöhemmin ilmaissut vilpittömät kiitoksensa miehelleen tämän vankkumattomasta tuesta.

Hän on aina innokas tukemaan vaimoaan aina, kun vaimo joutuu kohtaamaan kritiikkiä. Hän ei koskaan lakkaa ilmaisemasta sitoutumistaan, omistautumistaan ja katkeamatonta rakkauttaan vaimoaan kohtaan. Rita.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant