“Hollywood-pommi täytti 76 vuotta!” Näin aika on muuttanut ikonista filmitähteä Sally Fieldiä!

Fanit tuskin tunnistivat Fieldiä näissä kuvissa! 😬😲 Luonnollisen ikääntymisen omaksunut amerikkalaisnäyttelijä näyttäytyi nyt ja suretti kaikkia ikääntyneellä ulkonäöllään, jonka näet tästä artikkelista! 👇👇👇

Sally Fieldin uskomaton lahjakkuus, ammattitaito ja omistautuminen näyttelemiselle ovat tehneet hänestä yhden ansioituneimmista ja tunnetuimmista amerikkalaisista näyttelijöistä. Hän syntyi vuonna 1946 Pasadenassa ja hänellä oli intohimo näyttelemiseen.

Sen lisäksi, että hän on menestynyt näyttelijä, hän on myös ansaittu naisten oikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja. Fieldin panosta tuskin voi yliarvioida, sillä hän ei ole vain elokuvatähti vaan myös todella vaikutusvaltainen hahmo alalla.

Uskokaa tai älkää, hän on jo 76-vuotias ja päättänyt omaksua luonnollisen ikääntymisen toisin kuin monet showbisneksen tähdet. Hän vastustaa jyrkästi leikkauksia.

Huolimatta hänen selvästi ikääntyneestä ulkonäöstään hänen maankaltainen viehätyksensä ja innokkuutensa ovat säilyneet ennallaan.

Jaa rohkeasti mielipiteesi kanssamme!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant