“Täysin kalju, miehen näköiset kasvot!” Se, miltä Audrey Hepburnin lapsenlapsi näyttää, tekee otsikoita

Ihmiset kutsuivat Hepburnia 2️⃣0️⃣th vuosisadan kauneimmaksi naiseksi! 💯😍 In 1️⃣9️⃣9️⃣4️⃣ tyttärensä ainoa poika Sean Hepburn Ferrer syntyi! 😮 Vuosia on kulunut ja tyttö on jo 2️⃣9️⃣! Mutta, on yksi “mutta”! 🤫 Hän ei näytä yhtään kauniilta isoäidiltään! 😬😱 Katso Emman kuvat tässä artikkelissa! 👇

Sinun on parasta istua alas, kun näet, miltä näyttää yhden ikonisimman, legendaarisimman ja halutuimman brittiläis-amerikkalaisen näyttelijättären, valokuvamallin ja tanssijan tyttärentytär. Moni oli vahvasti sitä mieltä, että hänen sukupolvensa perisi mitä ihanimmat geenit, mutta todellisuus osoittautui hieman pettymykseksi.

 

Tämän päivän artikkeli kertoo Audrey Hepburnin ja Mel Ferrerin lapsenlapsesta, joka syntyi vuonna 1994. Hänen tulonsa toi perheeseen pelkkää iloa ja onnea, mutta Emman ulkonäkö nykyään jättää kuitenkin toivomisen varaa.

29-vuotias tyttö on hiljattain esiintynyt harvoin julkisuudessa, ja sanoa, että kaikki katseet olivat kohdistuneet vain häneen, ei ole mitään sanottavaa. Yllättäen hän esiintyi täysin kaljupäisenä ja maskuliinisilla kasvonpiirteillä.

“Ei jälkeäkään isoäidistä…”, “Geenit tekivät julmaa pilaa!”, “En suostu uskomaan, että yhden kaikkien aikojen kauneimman ja naisellisimman naisen lapsenlapsi näyttää tältä!”, “Lopettakaa hänen arvostelemisensa! Se ei kuulu kenellekään teistä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant