Kukaan ei uskonut, että tämä teinityttö voisi kunnostaa huoneensa, mutta hän näytti lopputuloksen ja jätti kaikki sanattomiksi.

Eräs teinityttö poisti huoneensa taustakuvat väittäen, että hän muuttaisi niitä haluamallaan tavalla! 🤭🫣 Hän ei kuunnellut muita ja näytti pian lopputuloksen, jonka näet tässä artikkelissa! 🧐👇

Tämän päivän tarina kertoo 14-vuotiaasta Juliesta Iso-Britanniasta, joka selvästi tajusi, että hänen huoneensa kaipaa kipeästi remonttia. Hän ryhtyi pian tuumasta toimeen ja poisti kaikki tapetit. Julie päätti tehdä sisustuksen oman tyylinsä mukaan.

Työhön Julie otti mukaansa muutaman maalipurkin, lastan ja maalarinteippiä ja siinä kaikki. Hän “loihti” siistittyä seinää kahden päivän ajan, kuvasi kaiken kameralla ja jakoi jatkuvasti edistymistä seuraajilleen.

Tytön suunnitelmien mukaan seinälle ilmestyi erikokoisia ja -värisiä geometrisia muotoja. Jotta niiden reunat näyttäisivät siisteiltä ja tasaisilta, hän käytti maalarinteippiä.

Julie julkaisi kuvan alkuperäisestä suunnittelustaan DIY On a Budget Official -ryhmässä, jossa kaikki kehuivat häntä kovasti. Tytön äiti oli todella yllättynyt ja ilahtunut huoneen muuttamisen lopputuloksesta.

Osa tilaajista kehui Julieta, osa ei edes pahastunut siitä, että he palkkasivat nuoren suunnittelijan luomaan suunnittelun kotiinsa, ja osa oli kateellinen tytölle, jonka vanhemmat reagoivat tapahtumiin niin rauhallisesti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant