“Eronnut avioliiton neljäntenä päivänä”: Tältä näytti Cagen neljäs nuoruuden vaimo

Tässä on Cagen neljäs vaimo, josta hän erosi päiviä häiden jälkeen 😱🧐🧐

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, tämä tunnettu ja valtavan menestynyt näyttelijä on näytellyt erinomaisesti yli sadassa elokuvassa. Hän näytteli pääroolin elokuvassa “Valley Girl”, joka toi hänelle mainetta ja 5000 dollarin summan.

Hän oli uransa huipulla 1990-luvulla, jolloin hänet tunnettiin parhaiten muun muassa elokuvista “Face\Off” ja “Leaving Las Vegas”.

Ylistetty näyttelijä sai vielä enemmän suosiota näyttelemällä sellaisissa elokuvissa kuin “National Treasure”, “Windtalkers” ja “Ghost Rider”. Hän oli mies, jolla oli noin 20 miljoonaa dollaria.

Hänen kaikkien aikojen suurimpiin hankintoihinsa kuuluu koko Neidsteinin linna. Koko juttu oli se, että hänen piti jakaa omaisuutensa kaikkien vaimojensa kanssa ja jokaisen heistä piti saada siitä jokin osa.

Hänen spontaani avioliittonsa E. Koiken kanssa herätti kysymyksiä nettikansalaisten keskuudessa Yllättäen he erosivat jo neljäntenä päivänä avioliitostaan.

Tässä kuvia, jotka paparazzi otti tuolloin. Monet uskovat, että kuuluisan miehen taloudelliset mahdollisuudet saivat tytön valitsemaan hänet aviomiehekseen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant