“Arkistomateriaalia ikääntyneestä Rosesta”: Miten Gloria Stuart esiintyi nuorena ilahdutti katsojia

Vain harva on nähnyt arkistokuvia ikääntyneestä Rosesta Titanic-elokuvasta! 🧐🤔 Kukaan ei odottanut näkevänsä näin enkelimäistä kauneutta! 🫠😍

On syytä mainita, että vain harva on nähnyt, miltä tämän legendaarisen elokuvan päähenkilö näytti nuorena. Hänen enkelimäinen kauneutensa ja charminsa saivat miljoonat rakastumaan häneen. Hän esitti elokuvassa iäkästä Rosea.

Valitettavasti hän jätti kaikki kyyneliin ja suruun kuollessaan vuonna 2010. Vaikka se tuntuisi yllättävältä, hän oli tuolloin 101-vuotias. Ne, joilla oli onni nähdä hänet tosielämässä, eivät löytäneet sanoja kuvaamaan hänen enkelimäistä kauneuttaan.

Kaikki eivät tiedä, että hän esiintyi tihkuvan näyttelijänuransa aikana myös teatterissa ja valloitti elokuvateatterit taidoillaan, uskomattomalla lahjakkuudellaan ja ammattitaidollaan. Katso hänen arkistokuvansa alta!

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant