“Rakkaus kestää koko elämän!” Valotetaanpa Hawnin ja Russellin suhteen aikajanaa.

Nainen oli 2️⃣1️⃣ ja mies 1️⃣6️⃣ kun heidän polkunsa kohtasivat, mutta he alkoivat seurustella jo vuonna 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣ ja ovat edelleen yhdessä, voitko uskoa? 🫂❤️‍🩹 Jos vielä epäilet todellisen rakkauden olemassaoloa, niin katso tätä! 😉4️⃣0️⃣ vuosia on kulunut ja nuoret rakastavaiset ovat vanhentuneet! ⌛🧐 Katso heidän tuoreimmat kuvansa tästä artikkelista! 👇

Niin uskomatonta kuin se onkin, tämä pariskunta on ollut erottamaton jo 4 vuosikymmenen ajan, eikä heillä ole vieläkään suunnitelmia erota. Vaikka he eivät ole koskaan menneet naimisiin, he saivat pojan ja nauttivat nyt 7 lapsenlapsensa ympäröimänä.

Aina kun ihmiset ihmettelevät, mikä oli syy siihen, etteivät he solmineet solmua, he väittävät jatkuvasti, ettei avioliittoa tarvittu ja he rakastivat ajatusta siitä, että heillä oli mahdollisuus valita.

“Ei, emme koskaan menneet naimisiin, mutta yksi asia, joka jatkaa kasvuaan, on rakkautemme”.

Niille, jotka eivät tiedä, he kohtasivat ensimmäisen kerran vuoden 1968 live-action-elokuvamusikaalin “The One and Only, Genuine, Original Family Bond” kuvauksissa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant