”Ranskan ykkösmies täytti 87 vuotta!” Tämän ikä ja vuodet ovat tehneet Alain Delonille…

Silloin 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s naiset kutsuivat häntä kuumimmaksi elossa olevaksi mieheksi, jonka komeus sulatti sydämet! 🫠💘”Kerran varas”, ”Herra Klein” ja muut elokuvat toivat hänelle suurta mainetta ja tunnustusta!👏 Aika ei kuitenkaan säästele ketään!🥱😳 Delon on jo 8️⃣7️⃣-vuotias eläkeläinen, jonka tuoreimmat kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

A. Delonin tihkuva ura on kestänyt useita vuosikymmeniä, joiden aikana hän on merkinnyt korvaamattoman paikkansa ja merkittävän panoksensa elokuvan suureen maailmaan. Hänestä on tullut yksi valkokankaan halutuimmista hahmoista.

Delon on saavuttanut uransa huikeat huiput esiintymisensä jälkeen sellaisissa hienoissa elokuvissa kuin ”Rocco ja hänen veljensä”, ”Kaksi kaupungissa” ja ”Monsieur Klein”. Uskomattoman lahjakkuutensa, merkittävien rooliensa ja ammattitaitonsa lisäksi hänestä on tullut myös Ranskan ykkösmies, josta miljoonat tytöt haaveilivat aikoinaan.

Monta vuotta on kulunut ja legendaarinen näyttelijä on jo viettänyt 87-vuotissyntymäpäiväänsä. On vaikea uskoa, että yksi historian viehättävimmistä miehistä ei ole läheskään sama. Vielä vuosikymmeniä eläkkeelle jäämisen jälkeenkin hänen nimensä pysyi halutuimpien elokuvatähtien joukossa.

Nyt näemme hänet lukuisten ryppyjen, veltostuneen ihon ja harmaantuneiden hiusten kanssa. Ikä on jo vaatinut veronsa seksisymbolilta, joka aikoinaan teki kaikki hulluiksi karismallaan ja täydellisillä kasvojen mittasuhteillaan. Joidenkin oli jopa vaikea tunnistaa häntä enää.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant