“Legendan loppu!” Liam Neesonin viimeisimmästä retkestä tuli kiivaiden keskustelujen aihe…

Fanit eivät tunnistaneet Liam Neesonia tuoreessa perhekuvassa! 😬😳 Irlantilaisnäyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa “Schindlerin lista” ja “Michael Collins”, on jo muuttunut 7️⃣2️⃣!🫣 Sydänsankarin näkeminen harmaantuneina hiuksina ja ryppyisinä oli suuri yllätys! 😧👎 Pidätä hengitystäsi ennen kuin näet hänet tänään tässä artikkelissa! 👇

Liam Neesonin muodonmuutokseen kiinnitettiin paljon julkista huomiota hänen 72-vuotissyntymäpäiviensä keskellä. Legendaarisen näyttelijän tapa muuttua aiheutti kohua, eivätkä edes jotkut hänen uskolliset faninsa tunnistaneet häntä heti. Hänen huomattavan ikääntynyt ilmeensä herätti kohua sosiaalisessa mediassa.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, hän on ollut poikiensa pääasiallinen hoitaja vaimonsa Natasha Richardsonin kuoleman jälkeen. Vielä 70-vuotiaana hän on rakastava isä pojilleen eikä ole mennyt uudelleen naimisiin omistautuen täysin jälkikasvulleen. Michael on seurannut isänsä uran jalanjälkiä, kun taas Daniel valitsi toisen tien.

Jälkimmäinen jakoi eksklusiivisen kuvan, jossa hänen tyttöystävänsä Natalie, näyttelijä ja jääkiekkoilija H. Lundqvist. He yhdistivät kätensä ja hymyilivät kameralle osoittaen, että heillä on erityinen side.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant