Kaikki nauroivat puolisoille, kun he ostivat vanhan asunnon, mutta se, mitä he tekivät sille, osoittautui hämmästyttäväksi.

Sukulaisemme yrittivät saada meidät muuttamaan mielemme tämän “ruman” asunnon ostamisesta, mutta meillä oli muita suunnitelmia! 😏Sen alkukunto jätti paljon toivomisen varaa, mutta se ei estänyt minua ja miestäni! 🤫🤩Kaikkien leuka loksahti, kun toivotimme heidät tervetulleeksi juuri remontoituun kotiimme, jonka kuvat sinäkin voit nähdä tässä artikkelissa! 👇

Vastaremontoidun ja kalliin asunnon ostamisen sijaan tämän päivän pariskunta antoi etusijan vanhalle asunnolle, josta oli upeat näkymät ja jonka hinta oli varsin edullinen. Näin he säästivät paljon rahaa ja pystyivät muuttamaan sitä oman tyylinsä ja tarpeidensa mukaan.

Tietenkin kaikki suhtautuivat asiaan epäilevästi, eivätkä edes heidän sukulaisensa ja ystävänsä olleet tyytyväisiä heidän päätökseensä jättää kaikki taakseen ja muuttaa niin vanhaan ja kurjan näköiseen paikkaan, joka vaati paljon työtä, hikeä ja rahaa. Puolisot jättivät heidän neuvonsa huomiotta ja palkkasivat pian suunnittelijan.

Tämä asunto on 56 neliömetriä. Käytävän seiniin valittiin taivaansininen väri. Tämä lisäsi paljon valoa ja teki tilasta visuaalisesti suuremman. Lattiassa käytettiin valkoisia laattoja, joissa on mielenkiintoinen kuvio, ja tässä voi nähdä pienen penkin ja täyspitkän peilin.

Keittiöalueen lattia on sama kuin eteisessä. Seinät ovat kaksiväriset, ja niitä yhdistää oranssi listoitus. Kulmasarja, jossa on harmaa-oliivinväriset julkisivut, asennettiin. Heidän valintansa osui neliönmuotoisiin valkoisiin laattoihin, joissa on tumma laasti backsplashiin. Keskellä on ruokailuryhmä, jossa on pyöreä pöytä ja tuolit.

Olohuone on yhdistetty makuuhuoneeseen. Siinä on runsaan sinisen värinen sohva ja sohvapöytä. Siellä on tilava sänky, korkeat ikkunat, tyylikkäät verhot beigen sävyissä sekä mukava nojatuoli. Se voi ylpeillä myös kauniilla ja modernilla kattokruunulla, joka ei jää keneltäkään huomaamatta.

Myös lastenhuone päätettiin suunnitella, sillä lapset tarvitsevat riittävästi vapautta ja tilaa. Täällä voidaan nähdä kapea sänky, jossa on jonkin verran säilytystilaa. Mitä tulee kylpyhuoneeseen, se on suhteellisen tilava. Siellä on tavallinen kylpyamme, moderni pesuallas ja pyöreä peili.

Mitä mieltä olet tästä muutoksesta? Voit vapaasti jakaa mielipiteesi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant