“Mitä hän löysi hänestä?”: Tapa, jolla tunnettu näyttelijä Reevesin harmaahiuksinen morsian näyttää, aiheutti kohua verkossa

Näyttelijä Reevesin harmaahiuksisen rakastajan ulkonäköä kritisoivat nettikansalaiset

Ei tarvitse mainita, että julkkis ja lahjakas näyttelijä K. Reeves on aina kaikkien huomion keskipisteenä. Legendaarista miestä ihailevat monet tytöt ja naiset, jotka ihailevat hänen rohkeuttaan, houkuttelevuuttaan ja karismaansa.

Tällä hetkellä, vaikka on jo 57-vuotias, ikoninen näyttelijä ei lakkaa olemasta idoli faneilleen. Kun taas hänen viimeaikainen skandaalimainen esiintymisensä morsiamensa kanssa ei antanut sen enempää fanien kuin vihaajienkaan vaieta.

47-vuotiasta harmaahiuksista naista, jonka kanssa hän esiintyi, kritisoitiin kovasti siitä, että hän näytti paljon vanhemmalta kuin näyttelijä itse. Monet jopa sekoittivat hänet miehen äitiin ihmettelemällä, mitä mies löysi hänestä.

Hänen uskolliset faninsa eivät kuitenkaan jätä käyttämättä tilaisuutta todeta, että pariskunta näyttää harmoniselta ja onnelliselta yhdessä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant