Sen sijaan, että tyttö olisi heittänyt pois ruman kurjan komodin, hän muutti sen moderniksi huonekaluksi.

Tyttö näki potentiaalia tässä heitteillejätetyssä kodinhoitohuoneessa ja muutti sen joksikin upeaksi! 😮😍Tyttö muuttaa kommodin tunnistamattomaksi ja jakaa ennen-jälkeen-kuvat, jotka löydät tästä artikkelista! 👇👇👇

Eräs tyttö törmäsi “rumaan” surkeaan kommodiin, näki siinä suurta potentiaalia ja uskoi, että se voisi sopia täydelliseksi huonekaluksi hänen kotinsa sisustukseen.

Hän poisti lipaston vanhan pinnoitteen aivan yksinkertaisesti. Hän aseisti itsensä Fairyllä ja metallisienellä. Koska vaneri ja mänty eivät olleet erityisen arvokkaita ja puuttuvat laatikot tarvitsivat ehdottomasti korvaamista, päätin maalata lipaston.

Tästä tulisi kenkäteline. Kunnostusprosessi alkoi puuvirheiden hionnalla ja pinnan rasvanpoistolla, minkä jälkeen hän aloitti maalaamisen. Hän maalasi sisähyllyt maalilla, joka oli jäänyt jäljelle kenkätelineen työstämisestä.

Vaikka maali oli nimetty akryyliemaliksi, se muistutti toiminnaltaan alkydimaalia – se oli paksua ja tuoksuvaa, mutta peitti silti pinnan täydellisesti. Puuttuvien laatikoiden tilalle hän päätti tehdä ovet torilta ostetuista laatikoista.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant