“Epätoivoisessa ikuisen nuoruuden tavoittelussa!”: Schwarzeneggerin ex-vaimon ulkonäkö jättää kaikki sanattomiksi

Näin lukemattomat kauneusleikkaukset ovat tehneet Schwarzeneggerin ex-vaimolle 🧐🤔🤔.

Tässä on Maria Shiver. Monet tuntevat hänet legendaarisen ja kiitettävän näyttelijä Schwarzeneggerin ex-vaimona. Nainen valitsi “ikuisen” nuoruuden ja kauneuden tien kääntyen leikkauksiin ja kauneusinjektioihin.

Syy näiden ikonisten puolisoiden avioeroon piili heidän luottamusongelmissaan. Miehellä oli suhde heidän taloudenhoitajansa kanssa, jonka seurauksena hän sai aviottoman lapsen.

On syytä mainita, että avioeroprosessi kesti noin 10 vuotta ja lopulta nainen sai 400 miljoonaa dollaria miehen omaisuudesta. Tämä ei yllättäen riittänyt hänelle, vaan hän päätti myös jakaa miehen eläkesäästöt.

Lukuisten leikkausten ja kauneusinjektioiden seurauksena Maria näyttää nyt tunnistamattomalta ja hänestä on tullut jälleen yksi leikkausten uhri. Hänen ryppyinen kaulansa kuitenkin itse asiassa paljastaa hänen todellisen ikänsä.

Hänen kokemuksensa osoittaa ilmeisesti, että luonnollinen kauneus voi olla paljon parempi kuin leikkauksella saavutettu. Jotkut väittävät, että hänen olisi sen sijaan pitänyt hyväksyä luonnollinen vanheneminen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant