“Hänkin on vanhentunut!” Penélope Cruz esitteli sääriään nahkahameessa ja petti fanit

Oliko se sen arvoista, että ryppyisiä jalkoja näyteltiin? 🤮🦵🏻Penélope päätti yllättää ohikulkijat nahkahameessa, mutta hän epäonnistui👗💔Fanit olivat ymmällään siitä, miten Cruz saattoi pukeutua näin mauttomasti ja esitellä roikkuvia knees🤷🏻‍♀️🗣️Disappointing kuvia voit katsoa here👇🏻.

Penélope Cruz näyttää 20 vuotta ikäistään nuoremmalta. Ilmeisesti hänen tyylinsä ja elämäntyylinsä ovat ajan myötä pysyneet lähes muuttumattomina. Hän rakastaa edelleen nahkavaatteita eikä pelkää valita minimekkoja ja kokeilee säännöllisesti hiustensa kanssa. Näin Penelope on edelleen tärkein vakauden symboli faneilleen.

Näyttävän ulkonäkönsä ja ihanteellisen hahmonsa ansiosta Penélope Cruz saavutti menestystä suuren elokuvan maailmassa. Jo 25-vuotiaana hän alkoi saada ensimmäiset roolinsa Hollywoodissa, ja hänen uransa jatkoi nopeaa kasvuaan. Nykyään häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä näyttelijöistä.

Penélope Cruz esiintyi hiljattain Pariisin muotiviikoilla järjestetyssä tapahtumassa ja esitteli näkemyksensä tyylistä. Tällä kertaa näyttelijä valitsi epätavallisen asun: nahkapuvun, johon kuului takki ja minihame. Yksilöllisyyttään korostaen hän täydensi ulkoasua tuuhealla valkoisella paidalla, jossa oli röyhelöitä.

Monet kriitikot ilmaisivat tyytymättömyytensä Penélope Cruzin ulkonäköön, mutta hän kirjaimellisesti kimalteli punaisella matolla. “Tämä nainen ei pelkää kokeilla rohkeita lookeja. Loppujen lopuksi hän voi vielä itsevarmasti antaa itsensä näyttää jalkansa ja näyttää samalla yksinkertaisesti ylelliseltä”, totesivat hänen uskolliset faninsa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant