“Isommat lonkat ja rasvapoimut!” “Isommat lonkat ja rasvapoimut!” Jennifer Lopezin epätäydellinen vartalo urheiluvaatteissa teki kohua

Paparazzi nappasi jotain, mihin fanit eivät olleet valmiita! 😳😟 Lopezin muokkaamaton vartalo tiukoissa legginsseissä tallentui kameraan, jonka kuvat näet tästä artikkelista! 👇👇👇

Jennifer Lopezin viimeaikainen ulkonäkö tekee otsikoihin kaikki. Ajaton kaunotar sai osan faneistaan pettymään muuttuneeseen ulkonäköönsä ja kimmoisuuden menettämiseen. Se, miltä hänen vartalonsa näytti urheiluleggareissa, oli suuri yllätys.

Hollywood-diivan ulkonäkö ei jäänyt huomaamatta ja aiheutti kohun sosiaalisessa mediassa. Vaikuttaa siltä, että Lopez omaksui rennomman ja rennomman tyylin lakaten keskittymästä jokaiseen kertyneeseen kiloon.

Tämä ei onnistunut välttämään myös julkkiksen uskollisten fanien erityishuomiota, sillä kukaan ei ollut valmis näin odottamattomaan käänteeseen. He olivat vahvasti pettyneitä nähdessään nuo rasvapoimut ja kimmoisuuden menettämisen hänen jaloissaan.

Lopez on edelleen valokeilan keskipisteessä lakkaamatta yksi puhutuimmista julkkiksista, joita showbisnes on koskaan tuntenut.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant