“Mummon vartalo, teinin kasvot!” “Mummon vartalo, teinin kasvot!” Valokuvaajat näyttivät, miltä Foster näyttää tosielämässä.

Fanit joutuivat jopa tarkistamaan Fosterin iän uudelleen näiden kuvien jälkeen! 😳🤭Tältä 60-vuotias näyttelijä näyttää ilman meikkiä ja filttereitä! 🤯😯

Se, miltä Jodie Foster näyttää nyt, tuli kaikille suurena yllätyksenä. Loistavaa näyttelijätärtä kuvasivat valokuvaajat, jotka eivät jättäneet käyttämättä tilaisuuttaan kuvaamaan menestynyttä filmitähteä ilman filttereitä, retusointia ja meikkiä.

Hän kuuluu niihin filmitähtiin, joille ikä on vain numero ja jotka hyväksyvät itsensä juuri sellaisina kuin he ovat ilman, että ryntäävät kosmetologien ja kosmetologien luo.

Kameran linssit ovat viime aikoina vanginneet lahjakkaan filmitähden ilman meikkiä ja retusointia. Se, miltä hän näyttää ilman kosmetiikan häivääkään, teki vaikutuksen kaikkiin.

“Älkää sekoittako hoitamattomuutta luonnollisen kauneuden omaksumiseen!”, “Iästä riippumatta naisen pitäisi aina pitää huolta itsestään”, “Tuskin voin uskoa, että tämä on oikeasti hän!”, “Hänen pitäisi ottaa aikaa myös itselleen!”.

Odotamme ajatuksiasi kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant