“Hän löi geneettisen jättipotin!” Priyanka Chopra jakaa suloisen postauksen vauvansa kanssa ja sulattaa kaikkien sydämet

Se oli tammikuussa 1️⃣5️⃣, 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣, että hänestä tuli ensimmäisen kerran äiti, joka toivottaa tervetulleeksi tyttären nimeltä Malti Nick Jonasin kanssa! 😮😍Tyttö, joka on jo 2️⃣, nähtiin nauttimassa aurinkoisesta päivästä rannalla! 🏝️☀️ Kaikki kutsuvat häntä “tulevaksi supermalliksi” nähtyään tämän artikkelin kuvat! 👇

Hiljattain P. Chopra ilahdutti verkkoa suloisella postauksella Instagramissa eräältä satunnaiselta rantapäivältä. Ikoninen näyttelijä jakoi suloisia hetkiä pienen perijättären kanssa ja keräsi yli miljoona tykkäystä. Verkkokansalaiset pääsivät todistamaan tällaisia sydäntä lämmittäviä hetkiä 9. kesäkuuta.

Näin hän otsikoi postauksen,

“Tällaiset sunnuntait ovat kiitollisia”.

Videolla Priyanka kuvattiin hiekkarannalla leikkimässä pienen tytön kanssa veden äärellä. Se näytti täydelliseltä päivältä äidille ja tyttärelle. Tähti näytti arvostavan laatuajan viettämistä rakkaansa kanssa.

Muistutuksena mainittakoon, että 15. tammikuuta 2022 hän toivotti tervetulleeksi perijättären laulaja Nick Jonasin kanssa. Hänen tuloaan seurasi useita komplikaatioita, ja he viettivät 100 päivää vastasyntyneiden tehohoidossa ennen kuin pääsivät kotiin.

“Kuin äiti, niin tytär”, “Heistä välittyy sama fiilis”, “Tuleva tähti kasvaa!”, “Mallit syntyvät, eivät ole tehtyjä!”, “Geneettisesti siunattu!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant