“Ei ihme, että hän on James Bondin poika!” Se, miltä Pierce Brosnanin poika näyttää, ansaitsee erityishuomiota.

Älä katso Brosnanin poikaa, jos et halua rakastua ensisilmäyksellä! 🤫💘Elokuvateatterijättiläisen perillinen on kasvanut todelliseksi machoksi! 😍🤤Näyttelijän ja hänen perijänsä uskomaton yhdennäköisyys ei jää keneltäkään huomaamatta! 🤯🤐 Katso Pariisi tästä artikkelista! 👇

Tuore postaus Pierce Brosnanista ja hänen aikuisesta pojastaan Parisista on iskenyt verkkoon ja ilahduttanut tuhansia legendaarisen elokuvatähden faneja. Isä ja poika näyttelivät yhteistyössä Paul and Shark -muotibrändin kanssa ja saivat pääosin positiivisia arvioita.

Isän ja pojan silmiinpistävä sympaattisuus ei jäänyt keneltäkään erityisen vähälle huomiolle. Kaikkien suosikki-James Bondin geenit osuivat geneettiseen jättipottiin, jonka tuloksena syntyi Pariisin lumoava kauneus ja vastustamaton vetovoima. Jotkut nettikansalaiset jopa kehottivat häntä kokeilemaan kätensä mallin töihin.

Mielenkiintoista on, että Paris ryhtyy vuonna 2024 uusiin yrityksiin, kuten kansainvälisiin matkoihin ja minidokumentin ohjaamiseen. Hän suhtautuu intohimoisesti muotiin, taiteeseen ja elokuviin.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant