“Lapset pelkäävät häntä!” Angelina Jolien ja Brad Pittin poika paljasti kauhean salaisuuden isästään

“Näytti isänsä todelliset kasvot! “🧔🏻‍♂️Jolie ja Pittin adoptiopoika Pax häpäisi isänsä internetin edessä users🙎🏻‍♂️🛜Sen mukaan, Brad muutti heidän elämänsä “jatkuvaksi helvetiksi”👿💔Pitt-fanit ovat ymmällään tästä uutisesta❓🗣️What tapahtui suljettujen ovien takana, lukee article⬇️

Brad Pitt löytää edelleen lämpimän ja läheisen suhteen tyttäreensä Shilohiin, jonka kanssa hänellä on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja vahva side. Muiden lasten osalta huhutaan kuitenkin, että he kieltäytyvät olemasta yhteydessä näyttelijään. Nämä lapset ovat jopa lakanneet käyttämästä isänsä sukunimeä.

Nuorempien lasten kohtalo on huoltajana toimivan Angelina Jolien käsissä. Hiljattain nettiin ilmestyi näyttelijöiden adoptiopojan viesti sen jälkeen, kun Brad Pitt sai Oscarinsa kolme vuotta sitten. Pax julkaisi yksityisellä tilillään viestin, joka oli tarkoitettu hänen läheisilleen.

Tärkeistä ja yksityisistä hetkistä tulee julkisia, eikä tämä viesti ollut poikkeus. Fanit järkyttyivät lukiessaan, mitä Pax kirjoitti. Brad Pittillä näyttää olevan vaikeuksia saada yhteyttä lapsiinsa, mikä saattaa selittää heidän taipumuksensa vältellä häntä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant