“Kuinka karmivaa! Lopeta!” Näin lukemattomat kauneusleikkaukset ovat pilanneet Schwarzeneggerin ex-vaimon

Valmistaudu kauhistumaan nähdessäsi Schwarzeneggerin ex-vaimo uusissa leikkaamattomissa kuvissa! 😱🤐Shiver näyttäytyi useiden kauneusleikkausten jälkeen ja aiheutti kohun rajuilla muodonmuutoksillaan! 🤯🫣 Katso täältä, miltä hän näyttää nyt! 👇👇👇

Paparazzit ovat hiljattain napanneet Maria Shiverin, legendaarisen Schwarzeneggerin ex-vaimon Santa Monican kaduilla. Kameroiden linssit ovat hiljattain vanginneet naisen, joka on peruuttamattomasti pilannut ulkonäkönsä. Entistä kaunotarta oli vaikea tunnistaa.

Sanomalla, että hän on muuttunut tunnistamattomaksi, ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Ikuisen nuoruuden tavoittelussa hän on käynyt läpi tuntuvia muutoksia, jotka eivät valitettavasti vain onnistuneet antamaan hänelle lisää charmia, vaan veivät myös hänen kauneutensa.

“Et näe tänä päivänä mitään kauheampaa kuin tämä!”, “Mikä rikos olikaan pilata tällainen kauneus!”, “Kun plastiikkakirurgit menivät liian pitkälle!”, “Miten voimme olla näkemättä tätä?”, “Arnold kauhistuisi nähdessään hänet nyt!”.

On syytä mainita, että Maria ja Arnold olivat naimisissa 25 vuotta. Avioeroprosessi kesti lähes 10 vuotta, ja vasta viime vuonna he erosivat virallisesti.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant