“Tervetuloa, vauva nro 12!” Musk ja Zilis toivottavat uuden perheenjäsenen tervetulleeksi.

Hänestä tuli ensimmäistä kertaa isä osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣, ja sen jälkeen hän on toivottanut tervetulleeksi 1️⃣2️⃣ lapset! 😏😍Nyt hän on toivottanut tervetulleeksi kahdestoista lapsensa Shivon Zilisin kanssa! 😮🤭Oletko miettinyt, mikä on vauvan nimi ja sukupuoli? 🧐 Lue kaikki tähden perhe-elämästä tästä artikkelista! 👇

Tuskin on ketään, joka ei tuntisi Teslan perustajaa ja teknologiamogulia E. Muskia. Hänen uskotaan olevan maailman rikkain mies, jonka suurta vaikutusvaltaa tuskin voi yliarvioida. Sen lisäksi, että hän on menestyvä yrittäjä, hänellä on myös suuri ja esimerkillinen perhe.

Mielenkiintoista kyllä, hänellä on 12 lasta ja vasta hiljattain hän toivotti tervetulleeksi 12. lapsensa Shivon Zilisin kanssa. Nämä kaksi ovat aina pitäneet lapsensa poissa parrasvaloista yksityisyytensä vuoksi.

On syytä mainita, että Musk omaksui isyyden ensimmäisen kerran vuonna 2002, kun hänen ensimmäinen perijänsä Nevada Alexander syntyi. Hänen äidikseen tuli Justine Wilson. Valitettavasti poika menehtyi pian syntymänsä jälkeen.

Vuonna 2004 he toivottivat tervetulleiksi kaksoset Vivien Jenna ja Griffin, joita seurasivat kolmoset kaksi vuotta myöhemmin. On syytä mainita, että he kaikki syntyivät IVF:n ansiosta.

Mitä tulee hänen suhteeseensa Grimesin kanssa, he toivottivat lapsensa tervetulleeksi ensimmäisen kerran vuonna 2020. Myöhemmin he saivat tyttären sijaissynnytyksen kautta. Vuonna 2021 kaksoset tulivat maailmaan. Mitä tulee heidän 12. lapseensa, he pitävät edelleen vauvan nimen ja sukupuolen salassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant