“Pukee poikaansa kuin tyttöä!” Theron kasvattaa perijäänsä tyttönä ja näin hän vastaa kritiikkiin

Poika ilmestyi jälleen mekossa ja herätti kysymyksiä! 👨‍🦰+🥻 Ihmiset arvostelevat näyttelijää siitä, että hän kasvattaa poikansa tyttönä! 🤒😤Hän kertoo avoimesti syyn, miksi hän tekee niin! 🧐😮Kerro lisää – katso artikkeli! 👇

Menestyksekkään näyttelijänuransa lisäksi Ch. Theronin elämä ei ole yhtä kiihkeää ja kiehtovaa. Niille, jotka eivät tiedä, hän adoptoi poikansa Jacksonin jo vuonna 2012 ja toivotti sitten tervetulleeksi tyttärensä Augustuksen. Pian hänen suhteensa S. Pennin kanssa päättyi.

Suurimman osan ajasta Theron pitää lapsensa poissa parrasvaloista säilyttääkseen heidän yksityisyytensä ja antaakseen heidän nauttia huolettomista lapsuusvuosistaan ilman jatkuvia paparazzien katseita ja huhuja. Näyttelijä omaksuu kuitenkin ainutlaatuisen vanhemmuuden lähestymistavan, jota läheskään kaikki eivät hyväksy.

Koko juttu on se, että hän pukee poikaansa kuin tyttöä, ja tämä herättää kysymyksiä. Ihmiset syyttävät häntä siitä, että hän ottaa Jacksonin identiteetin ja pakottaa hänet tekemään ei-toivottuja asioita. Näyttelijätär selitti tilanteen kuitenkin toisella tavalla.

Theron myöntää, että hänen poikansa tajusi jo varhain, että hän on tyttö, ja näyttelijä päätti tukea ja antaa hänen ilmaista itseään. Hän päätti puolustaa lastaan hinnalla millä hyvänsä. Tuhannet ihmiset kritisoivat näyttelijää edelleen ankarasti ja ilmaisevat epäuskoaan hänen sanojaan kohtaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant