“Jos on tahto, on myös tie!” Puolisot muuttivat vanhan asuntonsa tunnistamattomaksi ja heistä tuli internet-tähtiä

Olimme mieheni kanssa kyllästyneet rumaan asuntomme, joten muutimme sen radikaalisti 😉💪Joka ei uskonut, että pystyisimme siihen, on nyt sanaton lopputuloksesta! 🤐💘 Kukaan ei usko, että tämä on sama asunto! 😮Kuvat ennen-jälkeen – katso artikkeli! 👇

Syy, miksi tämän päivän sankarit, yksi aviopari, osti tämän vanhan ja ränsistyneen asunnon, oli se, että heidän poikansa koulu sijaitsi aivan lähellä, eikä heillä ollut muuta vaihtoehtoa. Sen kunto jätti paljon toivomisen varaa, mutta vaihtoehtoja ei ollut jäljellä. Sillä oli kuitenkin myös etuja: kaunis näköala ja se, että se oli kaukana liikenteen melusta.

He maalasivat sisääntuloalueen seinät hillityn siniseksi. Lattiaksi valittiin sementtilaatat. Eteisessä näkyy suuri kapeikko, johon järjestettiin säilytystila, joka peitettiin samettiverhoilla. Samoja verhoja on pidennetty ja ne voivat peittää ulko-oven oviaukon.

Asunnon omistaja rakastaa ruoanlaittoa ja kävi jopa kurssin kansainvälisessä gastronomian ammattikoulussa. Tästä johtuen keittiö päätettiin tehdä lähelle ammattimaista. Täältä löytyy kaikki tarvittava. Kaasuputkea piti hieman siirtää toiseen paikkaan.

Lattiaksi valittiin samat sementtilaatat, joita käytettiin eteisessä. Itse setti sijoitettiin molemmille puolille. Julkisivut on tehty näyttämään metallilta. Esiliina on vuorattu valkoisilla suorakaiteen muotoisilla laatoilla.

Pyykinpesukone löysi paikkansa ikkunan lähellä olevalta pöytätasolta, ja sen oikealle puolelle järjestettiin pienikokoinen työpiste asunnon omistajalle, joka tekee etätyötä kotoa käsin.

Uusilla omistajilla ei ollut juurikaan valinnanvaraa: luoda eristetty makuuhuone tai tehdä tänne olohuone. Tämän seurauksena he päättivät luoda tänne olohuone-ruokailuhuoneen, jotta koko perhe voisi viettää aikaa täällä.

Seinät maalattiin harmaiksi, ja lattiaan asennettiin parkettia ranskalaisen kalanruotomallin mukaisesti. Huoneen sisäänkäynnin yhteydessä on ruokailutila, jonne mahtuu mukavasti koko perhe. Ruokapöydän lähellä on näkymätön ovi, joka johtaa tilavaan pukuhuoneeseen.

Toinen eristetty huone annettiin kahdelle pojalle. Tänne onnistuimme sijoittamaan kaksi työpistettä, säilytystiloja ja kerrossängyn, joka sijaitsee sisäänkäynnin oikealla puolella.

Kylpyhuone ja wc päätettiin pitää erillään. Alun perin kylpyhuoneessa ei ollut wc:tä, mutta saneerauksen tuloksena se voitiin asentaa. Lattiaan laitettiin sementtilaatat, ja seinien verhoiluun käytettiin suurikokoisia marmori-imitaatiolaattoja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant