Kukaan ei ajatellut ostaa tätä surkeaa asuntoa, kunnes eräs pariskunta näki siinä potentiaalia.

Mieheni ja minä emme kuunnelleet ketään ja ostimme “ruman” asunnon mummoremontilla! 😳😬 Valitsimme vanhan kodin, mutta emme katuneet sitä myöhemmin! 😏🤌Oli muutosten aika, kun tajusimme, että häpesimme kutsua vieraita! 🙄😓 Tsekkaa ennen-jälkeen-kuvat tästä artikkelista! 👇

Vaikka kukaan ei edes harkinnut ostavansa näin ränsistynyttä ja kolhittua asuntoa, nykyiset puolisot näkivät siinä paljon potentiaalia ja muuttivat sen nopeasti tunnistamattomaksi. Vaikka se oli alun perin viihtyisä, he selvästi tajusivat, että oli korkea aika radikaaleille muutoksille.

Se oli ollut heidän vaalittu unelmansa saada oma talo, joka tyydyttäisi heitä täysin. Kun he olivat säästäneet tarpeeksi rahaa ja ostaneet tämän asunnon, he kiirehtivät palkkaamaan sisustussuunnittelijan. Nyt he valitsivat tumman tapetin sijaan vaalean värityksen, joka antoi asunnolle mukavan tunnelman.

Harmaan ja valkoisen sävyt hallitsevat täällä ja saavat kodin näyttämään tyylikkäältä ja modernilta. Ehdottomasti kaikki huoneet kokivat suuria muutoksia. He eivät säästäneet rahaa huonekaluihin. Päähuoneiden lisäksi on myös erityisesti suunniteltu rentoutumisalue sekä lastenhuone.

Kerro rohkeasti mielipiteesi kanssamme kommenteissa!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant