“Kaunis nainen läpi vuosien!” Tutustutaanpa tarkemmin Robertsin perheeseen tänään…

Hän oli 3️⃣7️⃣ kun hän sai kaksoset ja koki äitiyden ensimmäiset ilot! 😍👨‍👩‍👧‍👧18 vuotta on kulunut ja heistä on tullut ihan aikuisia ihmisiä! 🧐 Kiinnitä huomiosi Pretty Womanin eksklusiiviseen perhekuvaukseen tässä artikkelissa! 👇

Hän ei koskaan lakkaa osoittamasta loputonta rakkauttaan ja omistautumistaan rakkaille lapsilleen. Kolmen lapsen äiti jakaa usein oivalluksia äitiyden omaksumisesta ja näyttelijänuran ja perhe-elämän yhteensovittamisesta. Tiedetään, että hän koki äitiyden ensimmäiset ilot 37-vuotiaana.

Muiden mielipiteistä ja ennusteista huolimatta hän toivotti kaksoset tervetulleiksi ja hänestä tuli heille hämmästyttävä ja omistautunut vanhempi. Myöhemmin hänestä tuli myös Henryn äiti. Kaksoset ovat jo 18-vuotiaita, kun taas Henry on vasta 16-vuotias.

Tässä muutamia eksklusiivisia tilannekuvia Pretty Womanin kauniista perheestä, jotka sulattavat kaikkien sydämet.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant