Lila uimapuku tuskin piti Jenniferin vartaloa. Aniston kuvattiin hotellin parvekkeella…

Julkkiksen kuvaaminen kotona paparazzeille on onnistunut 😱😳😳

Näyttelijä Jennifer Aniston antoi vihdoin itselleen luvan rentoutua melko työllisten työpäivien jälkeen, ja silloin paparazzi kuvasi hänet hotellihuoneen parvekkeella. Aniston lähti ottamaan aurinkoa pikkuruisessa lilassa uimapuvussa, joka tuskin piti Jenniferin vartaloa.

Lisäksi alaosa oli punainen, näennäisesti aivan eri sarjasta, ja Aniston laittoi päähänsä leveän hatun, joka suojasi tähteä auringolta. Näyttelijätärtä ei muuten nähdä usein missään, yleisesti vain punaisella matolla, mutta julkkiksen kuvaaminen kotona paparazzeille on onnistunut.

Pidätkö Jenniferin kotikuvista?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant